Sopa de tomàquet
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 ceba mitjana
- 1 patata petita
- ½ K de tomàquets
- 1 nou de mantega o margarina
- 1 fulla de llorer
- 2 grans d'all
- 2 cullerades de pasta de tomàquet o 2 de tomàquet fregit
- 2 gots de brou natural o preparat amb mig glaçó de brou diluït en la mateixa mesura d'aigua calenta
- 1 got i mig de llet
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pas 1: Pelar i trossejar els vegetals
Pas 2: Fondre la mantega en una paella i salteu les cebes a foc lent fins que quedin transparents.
Pas 3: Afegir la patata, els tomàquets, l'all, el llorer, el tomàquet fregit i el caldo. Tapar i deixar coure 20 minuts.
Pas 4: Apartar del foc, retirar la fulla de llorer i barrejar amb la llet. Deixar refredar una mica abans de passar pel passapuré o la batedora i tornar a la cassola.
Pas 5: Assaonar al gust i reescalfar per servir sense deixar que bulli.
25min
Notes
Segons la temporada es pot menjar freda o calenta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4400 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.