Pollastre de pagés a la brasa
Categoria:
Carns
Recepta per grill
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre de pagés de 2,5 Kg
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
En una barbacoa fem un bon foc amb llenya d’alzina doncs és una llenya que aguanta molt bé la brasa.
Netejem el pollastre i amb un gavinet li fem talls , així es caurà millor ( és pollastre de pages de 2,5 Kg. )
Quan la brasa està en el seu punt posem el pollastre a la graella i a la part alta de la barbacoa ( el salem una mica ) L’anem girant de costat molt suvint , si el foc fa flama hi tirem un grapat de sal ( el pollastre de pagés té poca grasa , aixó fa que la brasa no faci foc viu ).Després de més o menys 40 minuts , baixem la graella a la part baixa de la barbacoa . Hi tirem un raig d’oli i molt suvint li donem la volta i un altre raig d’oli ( 10 minuts ).
Ja el podem server. Normalment fem una bona amanida per acompanyal.
45min
Notes
En el temps no he contat tenir la brasa al punt que poden ser 45 minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3540 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.