Amanida amb pebrots del piquillo , encenalls de pernil i espàrrecs blancs
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Bossa de brots tendres variats per fer amanida
- Llauna de pebrots del piquillo extra
- Pernil
- 2 tomàquets petits
- Llauna d’espàrrecs blancs extra
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
És tant sencilla de fer que quasi no cal dir res.
Fem que el pernil quedi cruixent : paella amb una mica d’oli i quan està ben calent i tirem el pernil a trossos petits .
Tallem a tires els pebrots del piquillo i els tomàquets petits per la meitat
Ho barrejem tot i hi posem oli d’oliva i sal . Tornem a remenar i ho servim amb espàrrecs i encenalls de pernil a sobre.
5min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1985 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.