Tapa de pa amb tomàquet i " anchodines "
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya i Pais Vasc
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 8 Llesquetes de pa
- 4 anchodines ja elaborades ( 1 anchodina són 2 filets )
- 4 tomàquets de sucar pa
2 racions
Elaboració
Fem el pa amb tomàquet sense sal ni oli doncs l’anchodina ja en porta i posem sobre de cada llesquete un filet d’anchonina i llestos.
Notes
La Anchodina és el llom de la sardina que es neteja a mà , traient la pell i les espines i després de ser assaonat s'asseca durant uns dies conservant-se en oli. Són elaborats d'una manera similar a les tradicionals anxoves però amb un gust diferent, una textura diferent, un altíssim rendiment i un preu molt més assequible.
De color similar a l'anxova però més brillant, la seva textura és carnosa i ferma, d'aromes salins, en boca és elegant, deliciosa, amb un toc salat molt agradable.
Sense gluten i amb Omega 3. Ideal per als que els preocupa la dieta i la salut i volen portar una vida sana. Un aliment amb valors nutritius molt alts, fàcilment digerible i amb un contingut relativament baix en calories.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.