Fideus xinesos amb pollastre i ametlles

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Xina
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr de fideus xinesos (per a la cocció seguir instruccions del paquet)
  • 1 ceba
  • 1 pebrot
  • 200 gr de xampinyons
  • 3 Pits de pollastre
  • Oli de gira-sol
  • 50 gr d'ametlles torrades
  • Sal fina i pebre negre mòlt
  • Salsa de soja

4 racions

Elaboració

- Pelar la ceba i talla-la en juliana. Renta el pebrot, treu-li les llavors i tallar a tires més o menys fines i no gaire llargues. Renta els xampinyons i tallar-los a rodanxes. Finalment agafa els pitsde pollastre i els tallem en trossos petits o en tires fines.
-Posar en una paella gran 5 cullerades d'oli de gira-sol. Posa a foc mitjà i afegeix les ametlles crues. Deixa fins que les ametlles estiguin daurades per tots els costats a foc mitjà. Quan les ametlles estiguin llistes treu -les amb una escumadora i reserva-les.
- Salpebrar el pollastre amb una mica de sal fina i pebre negre mòlt. Puja el foc on hi ha la paella amb l'oli. Quan l'oli estigui ben calent afegeix el pollastre i que quedi ben daurat . Quan el pollastre hagi agafat color treu amb una escumadora i reserva.
- Ara deixem l'oli a foc mig i afegim els pebrots. Deixa durant 5 minuts i després afegeix la ceba. Deixa durant altres 5 minuts i després afegeix els xampinyons. Deixa fins que les verdures estiguin al punt (com a mínim 10 minuts més).
-Quan les verdures estiguin gairebé llistes posa a escalfar una olla amb aigua i sal. Coure els fideus xinesos seguint les instruccions que vénen en el paquet. Després escorre’ls bé.
-Les verdures han d'estar llestes així que és el moment d'afegir el pollastre i les ametlles que teníem reservades. Afegeix també la salsa de soja i remou bé. Després afegeix els fideus xinesos en diverses tandes mentrestant ho barreges tot.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3495 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: