Fideus xinesos amb pollastre i ametlles
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya i Xina
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr de fideus xinesos (per a la cocció seguir instruccions del paquet)
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 200 gr de xampinyons
- 3 Pits de pollastre
- Oli de gira-sol
- 50 gr d'ametlles torrades
- Sal fina i pebre negre mòlt
- Salsa de soja
4 racions
Elaboració
- Pelar la ceba i talla-la en juliana. Renta el pebrot, treu-li les llavors i tallar a tires més o menys fines i no gaire llargues. Renta els xampinyons i tallar-los a rodanxes. Finalment agafa els pitsde pollastre i els tallem en trossos petits o en tires fines.
-Posar en una paella gran 5 cullerades d'oli de gira-sol. Posa a foc mitjà i afegeix les ametlles crues. Deixa fins que les ametlles estiguin daurades per tots els costats a foc mitjà. Quan les ametlles estiguin llistes treu -les amb una escumadora i reserva-les.
- Salpebrar el pollastre amb una mica de sal fina i pebre negre mòlt. Puja el foc on hi ha la paella amb l'oli. Quan l'oli estigui ben calent afegeix el pollastre i que quedi ben daurat . Quan el pollastre hagi agafat color treu amb una escumadora i reserva.
- Ara deixem l'oli a foc mig i afegim els pebrots. Deixa durant 5 minuts i després afegeix la ceba. Deixa durant altres 5 minuts i després afegeix els xampinyons. Deixa fins que les verdures estiguin al punt (com a mínim 10 minuts més).
-Quan les verdures estiguin gairebé llistes posa a escalfar una olla amb aigua i sal. Coure els fideus xinesos seguint les instruccions que vénen en el paquet. Després escorre’ls bé.
-Les verdures han d'estar llestes així que és el moment d'afegir el pollastre i les ametlles que teníem reservades. Afegeix també la salsa de soja i remou bé. Després afegeix els fideus xinesos en diverses tandes mentrestant ho barreges tot.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.