Sopa castellana tradicional
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → Castella
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 75 grams de pernil ibèric picat
- 50 grams de cansalada fumada picada
- 1 cullarada de pebre vermell dolç
- 3 grans d'alls
- 1 Pa
- 1 rovell per persona
- 8-10 cullarades d'oli d'oliva
- sal i pebre a gust
4 racions
Elaboració
-Ofeguem els alls en oli, un cop que prenen color, s'afegeix el pernil ibèric, es dóna unes voltes i s'afegeix la cansalada fumada, deixem que es dauri una mica i finalment posem el pa tallat a trossos grans (el pa ha de absorbir el sofregit i quedi ben sec), salpebrem i empolvorem amb el pebresense que es cremi, sinó amarga la sopa.
-Cobrim d'aigua perquè creixi el pa i el deixem bullir entre 5 i 10 minuts. Servir amb un rovell d'ou.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1206 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.