Gratinat d'espinacs i formatge parmesà
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Espinacs frescos o congelats : 300 gr
- 50 gr cansalada viada
- Crema de llet: tres cullerades
- All: un dent
- Mantega: una culleradeta
- Parmesà ratllat: 40 gr
- Pa ratllat
- Sal i pebre
2 racions
Elaboració
Passar els espinacs per aigua bullint. Escórrer bé. Si fas servir espinacs congelats, descongelar al microones o en una olla.
En una paella, salteu els espinacs amb l'all picat i una mica de llard. Escórrer novament si queda molta aigua. Barrejar amb la crema de llet i condimentar amb sal i pebre.
En una font per al forn, posem els espinacs . Escampar-hi pa ratllat i parmesà.
Deixar gratinar uns 15minuts
Per servir hi posem cansalada a trossos que al últim moment hem fet a la paella fins que quedin cruixents.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4461 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.