Costella de porc estofada, amb mongetes de Balaguer

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de mongetes, bullides segons la meva recepta,( està en el meu blog)
  • 10 tires de costella de porc, tallades a trossos regulars
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Un got de ví blanc
  • Una copa de conyac
  • Una mica de tomàquet fregit,( de pot)
  • Aigua
  • Tres alls pelats

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim la costella de porc, salpebrada, juntament amb: la ceba, els alls, i el llorer.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim un bon raig de tomàquet, i tot seguit, afegim el conyac i el ví.
Quan el conyac i el ví han reduït, cobrim la costella amb aigua, tapem la cassola, i deixem que cogui a foc lent, fins que la costella és cuita.
Tot seguit, afegim les mongetes, corregim de sal, i deixem coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
Si l'estofat, queda una mica caldós, sempre ho podem espessir amb una mica de maizena, disolta amb aigua freda.

1h

Notes

Aquesta recepta, queda molt bé, amb mongetes de Balaguer, peró també la podem fer amb qualsevol tipus de mongetes, sempre i quant les bullim abans.
En les meves receptes, podeu veure com bullir les mongetes, a la recepta, " mongetes de Balaguer bullides ".


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: