Rosquillas fritas de anis

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalucia
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 huevos
  • 125 grs de azúcar
  • 150 ml de aceite oliva virgen tostado
  • 50 ml de anís o aguardiente
  • 1 sobres de levadura( yo Royal)
  • 1 sobres de gasificante( yo del mercadona)
  • La piel de medio y el zumo tambien de 1/2 limón
  • 1/2 Kg de harina de repostería "aproximadamente".
  • Aceite para freir.

8 racions

Elaboració

•Tostar el aceite con la piel del limón sin que se llegue a quemar ( suavemente) y dejar enfriar
•Batir el azúcar con los huevos, echar el aceite tostado frío, el anís, el zumo y batir bien.
•Tamizar una parte de la harina con la levadura y los sobre de gaseosa e ir incorporando a la mezcla de los huevos poco a poco, ir añadiendo más harina tamizada, hasta dejar una masa blanda que casi se pegue a los dedos.
•Dejar reposar en un bol tapada una media hora.
•Para formar las rosquillas se coge una porción de masa y se hace un rulo, y se une, tienen que quedar un poquito gorditas.
•Hay que freirlas en una cacerola honda con abundante aceite bien caliente, ( pero no humeante) ya que tienen que nadar en el; durante la fritura bajar el fuego a la mitad, así se harán bien y no quedarán crudas por dentro.
•Escurrir en papel de cocina y antes que se enfríen envolverlas en azúcar..
•PD... Si os gustan con más sabor de anis, antes de pasarlas por el azucar las mojas en anis que tendras en un bol y automaticamente en el azucar!

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

645 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: