Filets de llenguado a la crema

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 6 filets de llenguado (o altre peix filetejat)
  • Farina
  • 40 grms de mantega
  • 1 brik de crema de llet (petit)
  • Oli d'oliva
  • 25 grms de pinyons
  • 25 grms. d'ametlles torrades

6 racions

Elaboració

Enfarinem els filets, fregim i reservem
En el mateix oli i posem la mantega i la crema de llet, donem unes voltes i posem la picada de fruits secs.
Posarem la salsa damunt el peix i el deixarem 5 minuts al forn.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1458 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Sra. Enriqueta, a la cuina professional, el peix fet d'aquesta manera, l'anomenen fet a la Bella Molinera. Salutacions. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: