Filets de llenguado a la crema
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 filets de llenguado (o altre peix filetejat)
- Farina
- 40 grms de mantega
- 1 brik de crema de llet (petit)
- Oli d'oliva
- 25 grms de pinyons
- 25 grms. d'ametlles torrades
6 racions
Elaboració
Enfarinem els filets, fregim i reservem
En el mateix oli i posem la mantega i la crema de llet, donem unes voltes i posem la picada de fruits secs.
Posarem la salsa damunt el peix i el deixarem 5 minuts al forn.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1458 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.