Magdalenes de poble
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grms. de farina
- 4 ous
- 200 grms. de sucre
- 6 cullerades d'oli de girasol
- 1 vaset de llet
- Ralladura de pell de llimona o taronga
- 1 sobre de llevat
6 racions
Elaboració
Batre els ous i el sucre, fins que quedin espunosos.Afegir l'oli la llet i la ralladura de llimo.
Barrejar amb la farina i llevat, fins que quedi una pasta fluida.
Posar als motlles i entra al forn precalentat a 170º, fins que estiguin cuites
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1645 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.