Pastis de datils
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Ingredients
- 300 grms. de farina
- 1 sobret de llevat
- 1 xic de sal
- 100 grms. de sucre
- 50 grms. d'anous picades
- 200 grms de datils sense pinyol
- 1 tassa de cafe fort
- 1 ou
- 20 grms. de mantega
6 racions
Elaboració
Barrejar la farina,el llevat,la sal i el sucre amb les nous i datils.
Apart barrejem el cafe l'ou i la mantega tova, afegir a l'altra barreja.
treballem tots els ingredients,fins que quedi una pasta fina.
Posem a un mtolle untat d'oli, deixem reposar a un lloc fresc 20 minuts.
Posar al forn a 200º durant uns 60 minuts.
Ensucrar pel damunt abans de servir
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1592 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.