Galets farçits d'estiu

Ingredients

  • Galets dels mes grossos
  • Palets de crac ratllat
  • Maionesa
  • Ceba tendra ratllada
  • Ou dur ratllat

Elaboració

Coure els galets al dente i reservar
Ratllar ceba tendra (al gust mes o menys)
Ratllar palets de crac, barrejar amb la maionesa i farcir els galets.
Posar els galets a la plata de servir posar pel damunt mes maionesa i l'ou dur ratllat.
Servir fred de la nevera
Tambe es poden servir com a primer plat amb amanida i tomates xerry

15min

Notes

No he posat quantitats, perque va en funcio dels que farçiu
Jo sempre ho faig a ull


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: