Amanida de pasta i embotits
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 paquet de pasta grossa (galets, farfales, fussili etc.)
- 50 grms. de choped de porc tallat finent
- 50 grms. de salami tallat petit
- 50 grms. de mortadela bolognesa tallada petita
- 50 grms. de pernil serra tallat petit
- 1 ou dur ratllat
- Olives negres
- Maionesa amb un xic d'all (SI NO AGRADA POSARLA SENSE)
4 racions
Elaboració
Bullir la pasta amb sal, pasarla a un bol i afegir tot l'embotit tallat menut.
Barrejem amb la maionesa i adornem amb mes maionesa pel damunt i l'ou dur ratllat i les olives .
Servir fred de la nevera
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1035 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.