Pesto vermell

Ingredients

  • 100 grms. de tomaquets secs
  • 1/2 vas d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all
  • Sal
  • 2 rametes d'alfabrega fresca, en el seu defecte 2 cullerades d'orenga sec
  • 12 nous o avellanes
  • 1 culleradeta de vinagre de modena
  • 40 grms. de formatge parmesa amb pols

6 racions

Elaboració

Triturar tot, ha de quedar una salsa espessa.
Va be a tots tipus de pasta, tambe per la pizza

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4430 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: