Amanida d'arros
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 grms d'arros llarg
- 70 grms. de panses
- 1 pot petit de blat de moro
- 250 grms de gambes pelades (congelades)
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 polsim de pebre blanc
4 racions
Elaboració
Bullim l'arros i el refresquem
El posem a un bol i posem un raig d'oli d'oliva, remenem amb cura
Bullim les gambes, les afegim al bol junt amb les panses(que les teniam amb remull),i el blat de moro
Remenem tot i posem un polsim de pebre i a la nevera.
Si agrada es pot posar maionesa.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1255 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.