Deliçies de xocolata i crocant

Ingredients

  • 250 grms de xocolata negra minim 60%
  • Sucre
  • 10 grms. de mantega
  • 100 grms. d'ametlla torrada i trencada (ja la venen , a granel a les pasteleries)

4 racions

Elaboració

Amb el sucre un xic de mantega i les ametlles, fem el crocant, el deixem refredar (el posem damunt paper vegetal), una vegada fred i passem el curró i trenquem.
Desfem la xocolata amb la resta de mantega al bany maria.
Afegim el crocant, barrejem i damunt de paper d'allumini i posem cullerades petites de xocolata, separades .
Posem a la nevera que refredin, les podem guardar amb un tapper al congelador, aixi sempre estaran apunt.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2033 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: