Amanida de pasta a la genovesa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 grms. de pasta la que mes agradi , jo la faig amb farfales (llaços grans)
- 4 tomaquets, pelats i sense llavors tallats ( tambe es poden posar tomaquets xerris)
- 1 grapat d'olives negres d'arago
- 250 grms, de gambetes pelades
- Salsa de pesto
4 racions
Elaboració
Bullim la pasta al dente.
Bullim 2 minuts les gambetes, les pasem al bol de pasta, posem les olives i tomaquets.
Amanim amb la salsa de pesto.
Servir fred
15min
Notes
Si no voleu fer la salsa la podeu comprar prepara ( la de la marca Alfredo que venen al ldl, esta força be.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.