Pastis mariner
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa de motlle sense crosta
- Ous durs ratllats
- Anxoves tallades petites
- Ansiam tallat a juliana fina
- Gambetes pelades
- Tomata pelada sense llavors a dauets
- Pernil dolç tallat a dauets
- Maionesa
Elaboració
No poso quantitats, perque depens de les racions que vulgueu fer .
Posar una capa de pa sucat amb maionesa, ou dur i anxoves
2º capa pa maionesa, ansiam i gambeta cuita
3º capa de pa maionesa, tomata i pernil dolç
Acabem sempre amb pa, posem un pes al damunt i a la nevera
Al moment de servir, desmotllem, untem amb maionesa i adornem com mes agradi
A mi m'agrada amb ou dur ratllat tires de pebrot escalibat i anxoves
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1308 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.