Pa de pages a la italiana
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Llesques de pa de pages de 1kg.(agafarem les del mig)
- Beicon
- Xampinyons
- Ceba
- Tonyina
- Pebrot vermell escalibat
- Olives verdes farçides
- Orenga
- Alfabrega
- Salsa de tomaquet
- Formatge ratllat (tipus mozzarela)
Elaboració
Torrem el pa per un costat.
fregim el beicon i xampinyons
Posem les llesques de pa a la plata del forn, la part torrada a sota
Les pintem amb la salsa de tomaquet.
Fem unes amb beicon xampinyons i alfabrega.
Altres amb ceba tallada molt fina i pasada 1 minut per el microondes
tonyina, pebrot escalibat i orenga.
Posem a totes les llesques olives farçides i molt formatge ratllat.
les posem a gratinar al forn a la part baixa
20min
Notes
no he posat quantitas, perque depent de les llesques que fem
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1209 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.