Canalons freds de peix i marisc amb salsa rosa

Ingredients

  • Ingredients per 60 canalons
  • 4 caixes de Canalons
  • 1 kg. de Rap ( o el peix que mes agradi)
  • 350 g. de Gambes cuites i pelades
  • 1 kg. de Musclos
  • 1 paquet de Surumi ( palets de cranc)
  • 1 Ceba
  • 2 Porros
  • Oli
  • Sal
  • Margarina

15 racions

Elaboració

Posem els musclos en una cassola i al foc perquè se obrin al vapor. Deixem refredar i triem las closques i les barbes, reservem.
En una paella posem les gambes, quan treguin l’aigua la eliminem i afegim oli les salem i les fregim volt i volta, deixem refredar i les reservem.
A la mateixa paella i el oli de les gambes, fem un sofregit amb la ceba esmicolada i els porros, que haurem trossejat , ( del porro nomes la part blanca ) quan estigui tot ros i afegirem el rap a bocins, ho salarem i li donarem uns quants tombs, no el fem gaire perquè n quedi eixut, després afegim els musclos i i les gambes, tot tallat petitet, li donem un parell de tombs i ho traiem del foc, i afegim el surumi també esmicolat i ho reservem.
Posem aigua amb una mica de sal i oli al foc i quan comenci a bullir tirem les plaques dels canalons una a una i ho deixem bullir, a poc a poc, el tems que digui el fabricant, quan estigui els posem amb aigua freda i els estenem damunt de un drap.
Mentre bullin el canelons fem una mica de beixamel no gaire espessa i la barregem amb tot lo que tenim reservat, ho deixem refredar i omplim les plaques dels canalons i els caragolem, els anirem posant a la platera que sortirà a la taula i a la que haurem untat el fons amb una mica de margarina.
Napem pel damunt amb salsa la rosa i ho posem una estona a la nevera.
( Aquets canalons es poden deixar fets un o dos dies abans i posats a la nevera, abans de servir-los farem la salsa rosa. )

1h 30min

Notes

Salsa rosa
1 Ou
Sal
Oli
1 cullerada de Vinagre
1 bon raig de tomàquet tipus quetxup ( o mes si os agrada )
1 culleradeta de Estragó en pols
1 raig de Mostassa
1 cullerada de guisqui


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5758 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Josep Mª, si vas al meu blog, podràs veure la meva recepta " salsa rosa o salsa coctel", i veuras una altra manera de fer la salsa rosa. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: