Llibrets de pollastre farçits de formatge i sobrassada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pits de pollastre tallats en forma de llibre
- 1 tarrina de sobrassada
- Llenques de formatge tipus hawartti o similar
- Sal
- Oli
- Farina de blat
- 2 clares d'ou
- 1 sobre de flocks de pure de patata
6 racions
Elaboració
Salem els pits de pollastre i el farcim amb una mica de sobrassada iun tall de formatge.
Tanquem be, apretan les puntes, els passem per farina de blat, despres per les clares batudes i per ultim per el pure de patata.
Possem abundant oli a la paella i fregim els talls fins que quedin daurats.Posem damunt de paper de cuina per treure l'exces d'oli.
Servim molt calents
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.