Pastís de rap amb all i oli
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1kg de rap tallat a daus
- Mantega
- 5 ous
- 350 ml. de crema de llet
- Sal
- Pebre blanc
- 1/2 got de pure de tomaquet
- 2 gots d'all i oli lleuger
6 racions
Elaboració
Precalentem el forn a 180º
Posem una plata, lleugerament untada amb la mantega i el rap al forn, el peix ha de quedar sec, treiem del forn i pugem la temperatura fins a 200º.
Deixem que refredi el rap, esqueixem amb els dits, treiem la pell i espines.
Batim un ou i afegim al peix, poc a poc afegim la crema de llet, procuran que quedi tot ben barrejat, posem sal i pebre (ha de quedar molt espessa i granelluda)
Untem generosamen de mantega un motlle de plum-cake de 30 cmts. de llarg.
Posem la pasta del peix i anivellem be.
Batem la resta dels ous i el pure de tomaquet i afegim amb cura damunt del peix.
Posem al forn al bany maria uns 45 minuts, deixem refredar dins del motlle.
Desmotllem i servim amb l'alli oli
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.