Pastis de pa integral
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 450 grms. de formatge crema (3 terrines)
- 2 ous durs
- 2 cullerades de maionesa
- 1 tomaquet
- 50 grms de pernil dolç
- 3 cullerades d'ametlles amb pols
- 3 pebrots del piquillo
- Sal i pebre blanc
- 1/2 kgm. de pa de motlle integral
- 100 grms. de cacaus picats
6 racions
Elaboració
Agafem 350 grms. de formatge, el remenem be, que quedi tot fi i en fem quatre parts iguals.
A la 1ª i barregem els ous picats i la maionesa
A la 2ª i posem el tomaquet sense pell ni llavors tallat molt petit i el pernil dolç.
A la 3ª barregem el formatge amb l'ametlla amb pols
a la 4ª i barregem el formatge amb els piquillos tallats petits.
A totes les barreges i posem sal i pebre blanc.
Tallem la crosta del pa i anem montant el pastis, fen capes amb les diferents barreges.
El tapem amb paper d'alumini i el deixem 12h. a la nevera.
Despres untem tot el pastis amb el formatge restant i el rebosem amb els cacaus picats.
El deixem 1h. mes a la nevera abans de servir
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
974 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.