Bunyols de pernil i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 grms. de formatge de bola
  • 100 grms. de pernil dolç
  • 50 grms. de mantega
  • 120 grms. de farina
  • 2 ous
  • Sal i pebre
  • Oli per fregir

6 racions

Elaboració

Tallem el formatge i el pernil a dauets.
Posem un vas d'aigua freda a una cassola, afegim la mantega tallada a daus i dos pesics de sal.
Calentem a foc suau, quant començi a bullir,treiem del foc i afegim la farina de cop.
Amb una cullera de fusta remenem fort.
Tornem a posar al foc sense deixar de remenar 2 minuts a foc suau.
Deixem refredar una mica i afegim els ous un a un baten amb les baretes, fins que tot quedi ben
barrejat.
Afegim el pernil i formatge.
Posem abundant oli a una paella alta i quant estigui calent anem posan culleradetes de pasta.
Quant estiguin daurats els posem damunt paper absorbent.
Servir molt calents.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1404 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: