Polpetes de llenguado i llagostins a la bella molinera, amb cruixents de verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Broqueta
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llenguados del nº3, filetejats,( setze filets)
- Salsa bella molinera,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Cruixent de verduretes,( el podeu trobar a les meves receptes)
- Setze llagostins congelats del nº2, ( pelats, sense cua)
- Sal
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Quatre escuradents
Una safata plana per anar al forn
Elaboració
Primerament, farem la salsa bella molinera, i la reservarem calenta damunt la planxa.
Seguidament, farem el cruixent de verduretes com explico a la meva recepta, i les reservem damunt un paper de cuina.
A part, pelem els llagostins, els emboliquem amb un filet de llenguado, clavem un escuradents per que no es desfaci, i els anem posant a la safata per anar al forn.
A continuació, els salpebrem,els reguem amb un raig de vi blanc i oli d'oliva, i els enfornem a 180º uns cinc minuts fins que són cuits " blanquejats".
En el moment de muntar els plats, posem un niu de cruixent de verduretes en el centre del plat, traiem l'escuradents de les polpetes tot posant-les en forma de creu en el plat, vorejant el niu de verduretes.
Per acabar el plat, cobrim les polpetes amb la salsa bella molinera, i ja podem treure els plats a taula.
1h
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de les paupiets de llenguado Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.