Pa de vedella
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grms. de carn de vedella picada
- 250 grms. de embotit (mortadela, pernil etc.)
- 250 grms. de carn de porc picada
- 100 grms de molla de pa remullada amb llet
- Un xic de pebre
- 2 cullerades de conyac
- Julivert picat
- 6 cullerades d'oli
- 75 grms. de mantega
- 1/2 got de vi blanc
- Sal
- 1 ou
6 racions
Elaboració
Barrejar les carns trinxades amb els embotits picats i el pa remullat, ben escorregut.
Afegir l'ou el conyac, all i julivert picats, sal i pebre.
Amasar tot molt be i donarli forma allargada, enfarinar lleugerament i posem a una plata de forn.
Escalfem en una paella l'oli i la mantega i tirem damunt la carn.
Posem al forn calent i deixem 30 minuts, girem la carn remullem amb el vi i deixem 30 minuts mes.
Es pot servir calent o fred tallat a rodaxes tipus fiambre.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1555 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.