Tomàquets al forn amb " persillé "
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de pa ratllat
- Sis alls pelats i ratllats, (sense el cor)
- Julivert molt picat
- Una cullereta de pebre vermell dolç
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Quatre tomàquets vermells, de mida mitjana
4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Elaboració
Primerament, farem la " persillé ".
En un atuell, posarem: el pa ratllat, els alls ratllats. el julivert molt picat, i la culleradeta de pebre vermell dolç, i ho barregem tot ben barrejat.
Tot seguit, tallem els tomàquets per la meitat i els posem a la safata per anar al forn.
A continuació, els salpebrem i els cobrim pel damunt amb la " persillé ". Tot seguit, els reguem amb un rajolí d'oli, i els enfornem a 180º, fins que són cuits.
Aquests tomàquets, van molt bé com a guarnició tant en plats de peix com de carn.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4705 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.