Anelles de calamar neptu
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. d'anelles de calamar (poden ser congeladas)
- 1 ceba trencada petitona
- 2 tomaquets madurs, pelats sense llavors i tallats a daus petits
- 1 culleradeta de cafe de nyora triturada (jo compro de la marca Burriana)
- 4 cullerades d'oli
- 1 fulla de llorer
- 1 raig de vi ranci
- 300 ml.de brou de peix
- 200 grms. de pesols
- 50ml.d'oli d'oliva,4 alls i julivert tot pasat pel pimer.
4 racions
Elaboració
Posem 4 cullerades d'oli a la cassola a calentar, daurem la ceba afegim la tomaqua, un polsim de sal i deixem coure a punt de melmelada, posem la nyora, la fulla de llorer i el raig de vi ranci.
Deixem reduir i posem les anelles de calamar, donem unes voltes i afegim el brou de peix i els pesols que ja haurem bullit.
Tapem i deixem a foc suau uns 15 minuts, destapem i afegim la picada deixem 8 minuts mes i servim ben calent
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2520 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.