Galtes de vedella al forn
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 galtes
- 2 cebes
- Oli d'oliva
- Conyac
- 2 alls
- Julivert
- 50 grms. d'ametlles torradas
- Sal
- Pebre blanc molt
4 racions
Elaboració
Posar les galtes salpebrades a una plata de forn.
posem a la plata les cebes tallades a quarts i un bon raig d'oli, deixem coure 30 minuts a 180º
afegir un raig de conyac i flambejar, tornem a posar al forn 30mints mes.
fem una picada amb l'all el julivert i ametlles, tirem pel damunt les galtes deixem 10 mits. mes i tanquem el forn
1h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6602 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.