Patates Cahún
El Cahún és una barreja d'espècies americana.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Estats Units (EUA) → Sud d'EUA
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Patates noves
- Espècies al gust com Farigola, Alfàbrega, All en pols, Ceba en pols, Pebre vermell en pols picant, Pebre vermell en pols dolç, Cayena mòlta, Pebre negra, Comí mòlt.
- Oli
4 racions
Elaboració
1. Renteu bé les patates, es mengen amb pell.
2. Talleu-les totes a grills i deixeu-les en un bol. Poseu les espècies i un bon raig d'oli i remeneu perquè tot s'integri.
3. Distribuïu les patates a la safata de forn que haureu folrat amb paper vegetal o d'enfornar, sense que s'aplilin les unes amb les altres.
4. Introduïu-les al forn que tindreu pre-escalfat a 220ºC durant 35-40 minuts.
50min
Notes
Les podeu acompanyar amb qualsevol salsa si voleu, per exemple, iogurt de beure de llimona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1190 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.