Crema de gambes
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 gambes
- 1 porro
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 1 patata
- 1/2 fulla de llorer
- 1 pessic de timo
- Julivert
- Sal
- Pebre
- 3 cullerades de tomaquet fregit
- 1 dl. de conyac
- 1 litre de brou de peix
- 1 brick de crema de llet
4 racions
Elaboració
Saltejar les gambes amb oli ben calent, reservem.
Al mateix oli ofegem totes les verdures tallades petites i els caps de les gambes.
Deixar a foc lent durant uns 20 minuts.
Afegir el conyac i flambejar, salem i afegim les herbes i pebre, despres el tomaquet fregit i el brou de peix, deixem al foc 20 minuts.
Triturem tot i pasem per un colador xines o de malla fina
Afegim la crema de llet i les gambes
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3011 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.