Turmes de bou arrebossades amb persillé, i patata a la papillot
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tempura
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres turmes de bou, (quan les compreu, feu que us les netegin i les tallin no gaire gruixudes).
- Dues patates mitjanes, a la papillota
- Persillé
- Oli d'oliva
- Farina
- Sal
- Tres ous batuts
- Pebre vermell dolç
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata metàlica per anar al forn
Paper d'alumini
Quatre plats de porcellana grans
Elaboració
Primerament, preparem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i les posem en el forn a 180º, fins que siguin cuites, i les reservem.
Seguidament, agafem els talls de les turmes, els salem, els passem per farina i ou batut, després els passem per la persillé, i els fregim amb oli d'oliva per una cara i l'altra, fins que estiguin daurades.
Quan són fregides, les repartim entre els quatre plats en forma de ventall a la part de dalt, i a la part de baix com a guarnició, ficarem mitja patata a la papillota espolsada amb pebre vermell dolç i regada amb oli d'oliva, i ja les podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1624 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.