Arròs amb llamàntol

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llamàntol gros i encara viu
  • 1 ceba grossa
  • 1 tros de pebrot verd i un tros de vermell
  • 2 alls per al sofregit
  • 400 g d’arròs de gra rodó
  • 1 l de brou de peix ( ja fet, avui ni han de bons )
  • Tomàquet
  • Oli

Per a la picada:

  • 2 alls
  • 1 branca de julivert
  • La polpa d’una nyora remullada

4 racions

Elaboració

-Partim el llamàntol a rodelles . Aprofitem tot el suc que en surti.
-En una cassola de terra, posem un raig d’oli i saltegem el llamàntol.
-El reservem per a més endavant.
-A la mateixa cassola on hem enrossit el llamàntol, enrossim la ceba, junt amb els dos pebrots tallats a trossos petits. Després ratllem els tomàquets i fem un bon sofregit.
-Aboquem el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, tirem l’arròs i el fem bullir fort durant 13 minuts.
-Abans que acabi de coure’s l’arròs, hi afegim el llamàntol. També a l’últim moment fem la picada. Amb l’all, el julivert i la polpa de la nyora. Després de deixar-ho bullir 13 minuts tanquem el foc i tapem la cassola.
-Deixem que reposi de 5 a 8 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1823 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: