Filet de porc amb salsa de figues i boletes de carbassó
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres carbassons de mida gran( hem de fer 40 boletes)
- Dos filets de porc més aviat grossos ( mig filet per persona)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Mantega
- Conyac
- Salsa de figues( la podeu trobar a les meves receptes)
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un estri per fer boletes de verduretes
Una paella gran
Una safata per anar al forn
Un cassó mitjà
Un cassó gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó posarem aigua i sal, i farem bullir els carbassons fets a boletes uns set minuts. Un cop cuits, els escorrerem ben bé i tot seguit els saltegerem en una paella amb mantega, i els reservarem.
A part, posarem els filets de porc en una safata per anar al forn salpebrats, els regarem amb conyac i oli d'oliva. Tot seguit, els enfornarem a 180º uns quaranta minuts més o menys i un cop cuits, els tallarem en rodantxes d'un dit de gruix aproximadament.
Seguidament, prepararem la salsa de figues com explico a la meva recepta, i un cop feta la mantindrem calenta damunt la planxa.
A l'hora de muntar els plats, farem una mitja lluna amb els talls de filet, a la part de dalt del plat. A la part de sota, posarem deu boletes de carbassó, i ja per acabar el plat, salsejarem els talls de filet amb una mica de salsa de figues, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.