Brownie de Xocolata nous i avellanes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200g xocolata 70% de cacau .
- 100g. de sucre morè
- 80g. de farina de blat
- 4 ous grans( a temperatura ambient)
- 100g. de mantega( a temperatura ambient)
- 50 g. de nous
- 50g. de avellanes
- 1 cullerada de les de postres d'essència de vainilla
- 1/2 cullerada de les de postre de bicarbonat de sodi .
- Paper vegetal.
- Una mica de cacau en pols, per empolvorar la safata.
- Una mica de mantega per greixar el motlle.
Elaboració
1-El primer pas que farem serà preparar una safata de forn quadrada on ho anem a coure, recordeu que si la safata és petita el browinie us sortirà més doble i si és més gran serà baixet.
Folrem la safata amb paper vegetal, la untem amb mantega. Empolvorem amb el cacau en pols.
2-En un bol posem la xocolata tallada a trossets amb la mantega, també tallada a trossets i ho posem al microones durant 4 minuts a temperatura mitjana. Traiem i barregem bé els dos ingredients fins que quedi una crema.
3-En un altre bol gran amb les varets batem els ous i el sucre fins que quedi una crema escumosa. afegim la cullerada de vainilla i el bicarbonat.
4-Aboquem la crema obtinguda de xocolata al bol gran i barregem bé. Tamisem la farina amb un colador, i l'afegim a la barreja anterior, remenem molt bé fins que no ens quedi cap grumoll.
5-Tallem les nous i les avellanes a trossets mitjans, i amb una forquilla les barregem amb la crema de xocolata.
Jo no les he tallat totes, he deixat unes quantes per posar-les per sobre abans de intruducirlo .
Posem el brownie al forn a180º (que abans abrá estat pre-escalfat) el coem durant 30 a 35 minuts. Com sempre dic, cada forn és un món diferent, controleu hel temps de cocció, si us passeu us quedarà sec i dur, per saber si està cuit el punxeu amb un palt de broqueta o amb un ganivet, si surt net ja estarà cuit.
Deixarem que es refredi, el tallarem a daus.
45min
Notes
El podeu servir amb una bola de gelat de vainilla o una crema anglesa, també amb un xarop de xocolata.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3125 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.