Truita d'espinacs alls tendres i carabassa
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- Oli d'oliva
- 6 alls tendres
- Espinacs
- 1rodanxa de carabassa (1ctm.)
4 racions
Elaboració
Pelem la carabassa i en fem dauets
Pelem els alls tendres i els tallem a rodanxetes
Posem oli en una paella ifregim la carabassa despres i posemels alls,afegim els espinacs escaldats, salem
Batem els ous ambun xic de sal
Quallem la truita.
Es pot menjar calenta o freda esta bona de les 2 maneres
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1993 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.