Lluç fregit amb pebrot vermell escalivat
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1Llom de lluç fresc d’uns 150g.
- Pebrot vermell escalivat de conserva.
- 1Pebrot verd allargat i petit.
- 1Pastanaga
- Oli d’oliva
- Sal.
1 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
-En una paella amb una mica d’oli, quan està ben calent i posem el llom de lluç amb una mica de sal. Deixem fregir uns 3 minuts per costat.
-A part fregim el pebrot verd i fem la pastanaga al vapor.
-Amb el pebrot vermell escalivat, fem una salsa que serà la base del plat.
-Per fer la salsa, posem al got de la batedora el pebrot vermell escalivat, una mica d’oli i sal Ho batem uns 2 minuts.
-Per emplatar: en un plat posem de base la salsa de pebrot vermell escalivat, a sobre el lluç i sobre com decoració, el pebrot verd fregit i la pastanaga al vapor.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1492 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.