Ous remenats amb gules
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un paquet de gules de 500 grams
- Sis alls laminats
- Julivert picolat
- Vuit ous batuts
- Oli d'oliva
- Sal
- Dues caienes petites
- Setze triangles de pa de motlle fregits
- Paper de cuina
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim el pa de motlle tallat en triangles, i el reservem. A part, en una paella gran amb un raig d'oli, fregim els alls laminats i les caienes.
Seguidament, afegim les gules amb un polsim de sal.
A continuació, afegim els ous batuts amb el batedor de varetes, i anem remenant amb l'espàtula de fusta, fins que tot el conjunt és cuallat al nostre gust.
Tot seguit, ho espolsem amb el julivertpicolat, ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana, repartim el pa fregit al voltant de la safata, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa safata.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2047 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.