Pollastre Ras el Hanout
Categoria:
Carns
Típica de: Marroc
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pit de pollastre o dues cuixes per persona
- 1 Ceba
- 1 Pastanaga
- Jengibre fresc ratllat
- 1/2 Got de vi blanc
- 1 Cullerada sopera de Ras el Hanout ( es pot comprar en conserva ).
- Nota: No hi ha una recepta única del Ras el hanout, cada cuiner l'elabora d'una manera especial que el caracteritza. La composició sol incloure: pebre negre, comí, cardamom, nou moscada, canyella, pebre vermell, gingebre, etc. Algunes barreges solen portar ingredients exòtics com ara xufa, llavors del Paradís, ...
1 racions
Elaboració
-Piquem la ceba ben petita, tallem la pastanaga a rodanxes, ratllem una mica de gingebre fresc, i els posem a sofregir en una paella fonda o cassola.
-Quan comencin a agafar color, afegim el pollastre trossejat i deixem que es dauri.
-Incorporem les espècies i remenem bé perquè es barregin amb el pollastre i la ceba.
-Posem el got de vi, remenem i deixem coent a foc lent durant uns 20-25 minuts tapant la cassola, al cap dels quals, el pollastre estarà tendre i la salsa haurà adquirit consistència melosa.
-Servir acompanyat d'un arròs basmati o cous-cous (opcional)
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1253 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.