Conill amb patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 talls de conill mitjanets
- Sis patates mitjanes
- Oli, sal i pebre negre.
- Una fulla de llorer
- Una poma (optatiu)
- Un raget de vi blanc o vermut.
4 racions
Utensilis
Una safata millor de vidre o pyrex, en aquest cas.
Elaboració
Tallarem a daus les patates, i les fregirem en una paella lleugerament.
Posarem en una safata els talls de conill, prèviament salats i pebrats,i amb la fulleta de llorer.
Posarem al forn el conill fins que sigui una mica ros, regat amb el vi o vermut.
Afegirem les patates, i ho deixarem coure plegat un quart d'hora aproximadament.
Quan estigui tot rosset, ja ho podem servir.
30min
Notes
Aquesta recepta, també es pot fer amb trossets de pollastre.
És senzill de fer, i queda molt saborós.
Com hem posat, s'hi pot afegir una poma tallada a daus, i posada al mateix temps al forn que el pollastre o conill.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2462 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.