Llom de lluç amb patates, alls i bitxo
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Llom de lluç d’uns 200g
- Patates
- Sal
- Oli d’oliva
- 4 Grans d’all
- 2 Bitxos
1 racions
Elaboració
-Pelem els alls i els laminem .
-Posem les patates tallades finetes a la safata del forn, prèviament salades.
-Afegim el peix també salat i hi tirem per sobre els alls laminats i els bitxos.
-Ho posem al forn durant 15 minuts a 150 graus.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3906 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.