Fideuà

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr Fideus cabell d’àngel
  • 4 Gambes petites de platja
  • 16 Escamarlans petits de platja
  • 1 Sípia gran
  • 4 Grans d’all sencers amb pell
  • 2 Cebes petites
  • 3 Tomàquets pera
  • Un grapat de cloïsses
  • 1 litre de brou de peix
  • Oli d’oliva i sal

4 racions

Elaboració

-En una paella, hi tirem un raig d’oli d’oliva, posem el foc mitjà-alt .Hi afegim els alls i els fideus. Anem remenant fins que els fideus estiguin ben torrats. Reservem en un colador perquè s’escorri bé l’oli i retirem els alls.
-En el mateix oli (caldrà afegir-ne una mica més), marquem les gambes i els escamarlans , 1 minut. Els reservem.
-Hi tirem les cebes picades i les ofeguem fins que estiguin transparents.
-Hi afegim els tomàquets ratllats i la sípia tallada a daus i deixem que el sofregit es vagi concentrant, que quedi molt fosc, caramel.litzat. La sípia s’ha de fregir amb foc fluix, que s’estovi.
-Hi incorporem els fideus i el brou de peix, que estarà calent , també les gambes, escamarlans i cloïsses. Rectifiquem de sal.
-Deixem coure fins que els fideus estiguin al punt. Uns 15 minuts.
-Ja per acabar, posem la paella al forn a 200º graus en mode grill durant 5-7 minuts(opcional).
-Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Fideuà
La fideuà a mig fer.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1671 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: