Tirabecs (estirabecs) bullits
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de Tirabecs
- Sal
- Oli d’oliva verge
- Aigua
2 racions
Utensilis
Escorredor.
Elaboració
-Agafem els tirabecs crus.
-Un a un, estirem els tirabecs per les dues puntes i ens queden a punt per bullir ( surt com un envoltori fi)
-Posem aigua en una olla.
-Quan l’aigua bull, hi tirem sal i els tirabecs nets. Deixem coure uns 10 minuts ( amb 6 o 7 minurs , també és suficient i queden una mica cruixents ).S'escorren bé
Nota: Guardem el suc de bullir els tirabecs , es fa una sopa amb pa, molt bona.
-Ja els podem servir amb un bon raig d’oli d’oliva verge.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14836 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.