Rossinyols saltats amb favetes i alls tendres

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g - 150 g de Rossinyols petits frescos
  • 50 g de Favetes tendres naturals minis, comprades pelades o les pelem
  • 4 Alls tendres
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Netegem els rossinyols, millor sense aigua, amb un drap i bufant fort.
El rossinyol és un bolet agraït per netejar i més si el bufem al bosc.
Netegem els alls tendres i els tallem a trossets petits
En una paella amb una mica d’oli, hi posem els rossinyols, les favetes minis i els alls tendres tallats a trossets petits.
Ho salem i deixem coure uns 20 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Rossinyols saltats amb favetes i alls tendres

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: