Vichyssoise de poma

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 Pomes sucoses
  • 1 Litre de brou casolà de pollastre o de verdures.
  • 3 Porros
  • 200 ml de nata líquida
  • Oli d'oliva verge
  • 75 g de mantega
  • Sal i pebre negre mòlt al gust

6 racions

Elaboració

Pelem i trossegem les pomes per facilitar la seva cocció.
Netegem bé els porros i ens quedem només amb la part blanca.
En una cassola, posem la mantega i quant estigui fosa, hi ofeguem els porros.
Quan els porros estiguin tovets, hi afegim les pomes i ho deixem coure tot a foc lent.
Després de 5 minuts de cocció, hi afegim el brou, deixant que el conjunt cogui aproximadament durant 15 minuts, remenant de tant en tant.
Després, ho triturem i passem per un colador xinès per retirar els brins que puguin haver quedat.
Finalment, afegim la nata líquida i remenem fins barrejar-ho tot molt bé, provem llavors el resultat per a poder donar-li el punt de sal i pebre que sigui del nostre gust.
Deixem que es refredi a la nevera i servim la crema freda amb pebre negre mòlt i un raig d'oli d'oliva verge.

35min


Recepta de cuina de Vichyssoise de poma
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3113 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
Boníssim!!!!
Yvette grau diu:
Ja ho provere
Xevi Blancafort Diaz diu:
Avui e fet la Vichyssoise de Poma i i ben freda bonissima es llepaven els dits el petit a cridat esta megabonissima!! els nens an volgut repetir i aixo que no els hi agrada gaire la fruita, moltes gràcies,per fi un altre opció al melo, recomano que la proveu.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: