Vichyssoise de poma
Categoria:
Sopes i cremes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 o 5 Pomes sucoses
- 1 Litre de brou casolà de pollastre o de verdures.
- 3 Porros
- 200 ml de nata líquida
- Oli d'oliva verge
- 75 g de mantega
- Sal i pebre negre mòlt al gust
6 racions
Elaboració
Pelem i trossegem les pomes per facilitar la seva cocció.
Netegem bé els porros i ens quedem només amb la part blanca.
En una cassola, posem la mantega i quant estigui fosa, hi ofeguem els porros.
Quan els porros estiguin tovets, hi afegim les pomes i ho deixem coure tot a foc lent.
Després de 5 minuts de cocció, hi afegim el brou, deixant que el conjunt cogui aproximadament durant 15 minuts, remenant de tant en tant.
Després, ho triturem i passem per un colador xinès per retirar els brins que puguin haver quedat.
Finalment, afegim la nata líquida i remenem fins barrejar-ho tot molt bé, provem llavors el resultat per a poder donar-li el punt de sal i pebre que sigui del nostre gust.
Deixem que es refredi a la nevera i servim la crema freda amb pebre negre mòlt i un raig d'oli d'oliva verge.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.