Pop a la gallega
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Galicia
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Pop d’1,7 a 2 Kg.
- Patates
- 2 Fulles de llorer
- Pebre vermell dolç i picant
- Sal
- Oli d’oliva
6 racions
Elaboració
Congelem el pop un mínim de 15 dies per trencar la fibra.
Una vegada descongelat posem aigua i sal a bullir junt amb les fulles de llorer, i quan bulli l’aigua hi introduirem el pop 3 vegades posant-lo i traient-lo.
Tot seguit el deixem coure entre 35 i 40 minuts punxant-lo per veure si ja és tou o si el deixem una miqueta més.
Tanquem el foc, deixem l'olla sobre el marbre o uns estalvis i la deixem eposar 20 minuts més amb la mateixa aigua.
Mentrestant hem bullit les patates amb pell uns 25 minuts depenent de la mida.
Traiem el pop de l’aigua hi deixem que es refredi, i un cop fred el tallem a rodanxes amb unes tisores.
Per muntar el plat laminem les patates posant-les al fons del plat, a sobre i posem les rodanxes de pop amanint-lo amb sal, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d’oli d’oliva.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2022 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.