Pastissets de cabell d'àngel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crestes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot de cabell d'àngel
- Un paquet de pastissets, de la " cocinera "
- Oli de girasòl
- Sucre
- Canyella amb pols
- Dos ous batuts
6 racions
Utensilis
Una safata blanca de porcellana, amb una blonda
Una aranya de filferro
Una safata metal·lica plana, amb paper de cuina
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una paella fonda, gran
Elaboració
Primerament, agafem el sucre i la canyella en pols, ho barregem i ho reservem.
Tot seguit, agafem la pasta dels pastissets la posem damunt el marbre de la cuina, i ho pintem amb ou batut.
Seguidament, omplim el centre de la pasta amb força cabell d'àngel, dobleguem els patissets, i els segellem amb l'ajud d'un forquilla per tota la vorera.
A continuació, els fregim amb l'oli ben calent i quant són rossets, els traiem i els espolsem amb el sucre i la canyella, els anem posant a la safata amb blonda, i ja els podrem treure a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.