Pastissets de cabell d'àngel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot de cabell d'àngel
  • Un paquet de pastissets, de la " cocinera "
  • Oli de girasòl
  • Sucre
  • Canyella amb pols
  • Dos ous batuts

6 racions

Utensilis

Una safata blanca de porcellana, amb una blonda
Una aranya de filferro
Una safata metal·lica plana, amb paper de cuina
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una paella fonda, gran

Elaboració

Primerament, agafem el sucre i la canyella en pols, ho barregem i ho reservem.
Tot seguit, agafem la pasta dels pastissets la posem damunt el marbre de la cuina, i ho pintem amb ou batut.
Seguidament, omplim el centre de la pasta amb força cabell d'àngel, dobleguem els patissets, i els segellem amb l'ajud d'un forquilla per tota la vorera.
A continuació, els fregim amb l'oli ben calent i quant són rossets, els traiem i els espolsem amb el sucre i la canyella, els anem posant a la safata amb blonda, i ja els podrem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3093 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: