Mussola (Caçó) a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de mussola (Caçó), tallat a trossos regulars
- Dotze alls pelats
- Sis patates cascades
- Tomàquet fregit
- Vi blanc
- Pebre negre en pols
- Fumet de peix (el podeu trobar a les meves receptes)
- Sal
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera, de terrissa
Elaboració
Primerament, en la cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregirem els alls pelats, fins que estiguin molt torrats. Tot seguit, afegirem quatre cullerots de tomàquet fregit, i un got de vi blanc.
A continuació, afegim el suficient fumet de peix com per coure les patates, i les hi afegim.
Seguidament, deixem que coguin les patates, i quan estiguin gairebé cuites, afegim els talls de mussola salpebrats, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, a foc baix.
Abans de retirar la cassola del foc, espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4132 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.